Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Κολοκυθανθοί...ΑΠΙΘΑΝΟΙ !!

ΥΛΙΚΑ:
15-20 ανθούς
15-20 κ.σ κίτρινο ρύζι ( μία κουταλιά για κάθε ανθό)
1 ντομάτα τριμμένη
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
1/2 φλ. Του τσαγιού λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εδω μπορειτε να διαβασετε τις Πατάτες γιαχνί

Πως φτιάχνονται οι Κολοκυθανθοί

Παίρνουμε τους ανθούς και τους καθαρίζουμε από το κοτσάνι, τα πράσινα φύλλα και κόβουμε το στήμονα το κίτρινο μέρος. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ρύζι, το κρεμμύδι, τα μυρωδικά και το κρεμμυδάκι. Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τη ντομάτα και το λάδι. Γεμίζουμε κάθε ανθό με το μείγμα και τον κλείνουμε από πάνω αλλά όχι σφηχτά. Τοποθετούμε τους ανθούς στην κατσαρόλα και σκεπάζουμε με νερό. Σιγοβράζουμε με ανοιχτό το καπάκι για περίπου 20-30 λεπτά

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου