Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

Γλύκισμα ψυγείου βανίλια-σοκολάτα με σαβαγιάρ

Υλικά συνταγής

1 φάκελος 'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελος 'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
700 ml (3½ φλιτζάνια τσαγιού) γάλα όπου εχετε ρίξει λίγο κονιάκ
200 γρ. μπισκότα σαβαγιάρ
25 γρ. (1 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
1 φάκελος Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ


Εκτέλεση συνταγής

Φτιάχνετε το 'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και το 'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής.
Τοποθετείτε τα μισά σαβαγιάρ στον πάτο μιας ειδικής φόρμας για τούρτες με σούστα (Νο18-20) ή σε μια στενόμακρη φόρμα και τα ραντίζετε με λίγο γάλα στο οποίο έχετε προσθέσει το κονιάκ.
Απλώνετε την κρέμα σοκολάτα πάνω από τα σαβαγιάρ και στη συνέχεια τοποθετείτε τα υπόλοιπα σαβαγιάρ εκτός από 3-4 κομμάτια. Τα ραντίζετε με λίγο γάλα και προσθέτετε την κρέμα βανίλια. Τελειώνετε το γλύκισμα με τριμμένα σαβαγιάρ.
Ζεσταίνετε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη και 50 ml (1/4 φλιτζάνι τσαγιού) γάλα και προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ. Ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσουν τα υλικά και γλασάρετε αμέσως την επιφάνεια του γλυκίσματος.
Αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει το γλάσο, ξεφορμάρετε και σερβίρετε.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου