Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Σαλάτα με ζυμαρικά, γιαούρτι και τόνο

Υλικά συνταγής

500 γρ. πένες
100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
χυμός μισού λεμονιού
3 ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια
2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
125 γρ. πράσινα φασολάκια, βρασμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια
12 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια
200 γρ. τόνο κονσέρβα
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση συνταγής

Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα σουρώνετε.
Μεταφέρετε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ και προσθέτετε το χυμό λεμονιού, τις ντομάτες, τα φασολάκια, τις ελιές, τις πιπεριές, τα κομματάκια του τόνου και το γιαούρτι.
Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου